DigiWallet Suite

Betalen via Telefoon

Afrekenen op de manier die u wilt

Betalen via telefoon

Telefoonnummers tegen betaling (zoals 0900, 0906 en 0909 nummers) zijn zeer geschikt voor het afrekenen van kleine bedragen op het (mobiele) internet.


Betaallijnen zijn door de jaren heen een vertrouwd verschijnsel geworden voor online betalingen. Het betalen gaat snel en eenvoudig.


Afrekenen per gesprek
De meest eenvoudige en snelste variant is afrekenen per gesprek. Uw klant belt een informatienummer, ontvangt een code, vult deze in op uw website of app, en heeft betaald. Dit betaalproces duurt in de regel minder dan 30 seconden.


Afrekenen per minuut
Gaat u voor flexibiliteit, dan is afrekenen per minuut aantrekkelijk. U kiest vooraf een vaste bel tijd welke gelijk staat aan het bedrag dat u wilt afrekenen. De benodigde tijd om het betaalproces te doorlopen is afhankelijk van het bedrag wat u wilt afrekenen.


Afrekenen “per use”
Het afrekenen “per use” houdt in dat uw klant toegang heeft tot uw dienst zolang als hij of zij verbinding heeft met de betaallijn. Deze manier van betalen wordt bijvoorbeeld vaak gebruikt bij webcam-, horoscoop of advies-sites. Feitelijk is ook dit een per minuut-lijn, maar is de gespreksduur afhankelijk van de tijd die u klant gebruik maakt van uw dienst.


Wilt u een betaallijn inzetten op uw (mobiele) website?
Teleconcept biedt u zowel kant & klaar oplossingen als ook technische documentatie waarmee programmeurs hun eigen oplossingen kunnen realiseren.