DigiWallet Suite

Doorverbind Services

Doorverbind Services

Via ons Voice Response en Call Routing systeem biedt TeleConcept u een systeem waarmee een doorverbindservice kan worden ingesteld.

 

Afhankelijk van uw eisen en wensen bieden wij u diverse mogelijkheden aan om een doorverbinding te realiseren. Een aantal voorbeelden:

 
Direct doorverbinden
Wij kunnen een informatienummer (08xx, 09xx etc.) direct doorverbinden naar een door u opgegeven telefoonnummer. Dit kan het nummer van uw bedrijf zijn maar ook bijvoorbeeld een GSM nummer. Hiermee kunt u bijvoorbeeld bereiken dat uw GSM nummer niet gepubliceerd hoeft te worden c.q. de beller betaald een bepaald tarief per minuut of gesprek en u kunt de telefoon aannemen op uw eigen nummer.

 

In-Direct doorverbinden
Bij deze vorm wordt uw informatienummer gekoppeld aan ons Voice Response Systeem. Het voordeel hiervan is o.a. dat ons Voice Response Systeem bijvoorbeeld buiten kantooruren een VoiceMail kan laten horen en een eventueel ingesproken bericht als Geluidsbestand naar uw emailadres kan sturen.

Ook kunt u bijvoorbeeld het nummer waarheen doorverbonden wordt wijzigen, bijvoorbeeld handig als u werkt met verschillende servicemonteurs afhankelijk van wie er dienst heeft.


Radio Studio’s:
Wij bieden mogelijkheden om Ad-Random, bijvoorbeeld 1 op de 10, bellers door te verbinden naar Radio Studio’s, al dan niet voorzien van wachtrijen en dergelijke.