DigiWallet Suite

MCB Diensten

Afrekenen via telefoonrekening

MCB diensten

TeleConcept beschikt over directe verbindingen met de Nederlandse Mobiele Telecom Operators voor het bieden van DCB (Direct Content Billing) / MCB (Mobile Content Billing) / CB (Carrier Billing) diensten.

 

MCB wordt gebruikt om bedragen direct af te kunnen rekenen (te incasseren) via de factuur van de Mobiele Telecom Operator van uw klant.

Met Mobile Content Billing kunnen uw klanten eenvoudig kleine bedragen afrekenen op het mobiele internet.

 

Betalen met één druk op de knop!

Betalen met één klik werkt op elk type toestel en browser. U kunt Mobile Content Billing gebruiken voor zowel eenmalige betalingen als abonnementen. 

Deze dienst lijkt op zogeheten Premium SMS (betaalde sms), maar heeft als voornaamste verschil dat uw klant niet (periodiek) via een SMS wordt geïnformeerd, maar de informatie terug kan vinden op zijn/haar factuur(specificatie).

 

Gebruiksmogelijkheden:
De gebruiksmogelijkheden van DCB / MCB zijn zeer divers. O.a. is het zeer geschikt voor het periodiek innen van abonnementsgelden. 

 

Geschikt voor iedere dienst?

Of MCB voor u een geschikte oplossing is, is afhankelijk van uw volume & dienst. Om MCB diensten aan te kunnen bieden dient u o.a. geregistreerd te worden bij nationale telecom branche organisaties welke toezien op het gebruik.

 

Hoe werkt MCB – DCB?

Bekijk hier een voorbeeld hoe ook u kunt afrekenen via de mobiele telefoonrekening van uw klant.